Samen op weg naar het beter presteren van uw communicatieafdeling.

Interim Management

Ik ondersteun u graag bij het interim managen van uw communicatieafdeling, het tijdelijk instappen als bestuursadviseur/woordvoerder, als strategisch communicatieadviseur of als coach voor managers of medewerkers van communicatieafdelingen:

 

  • Bij het management van communicatieafdeling bij uitval van uw vaste manager of bij ontwikkelopgaven voor afdeling en medewerkers. Bijvoorbeeld bij het vergroten van de klantgerichtheid of het versterken van de deskundigheid van communicatieprofessionals of het managen van communicatie bij zwangerschaps- vervanging of langdurige ziekte.
  • Bij het herpositioneren van de afdeling communicatie, het beter presteren en het leveren van een grotere toegevoegde waarde aan de organisatie
  • Bij het versterken van stakeholdermanagement of omgevingsmanagement.
  • Bij bestuursadvisering en woordvoering.
  • Bij het in goede banen leiden van grote communicatieprojecten zoals campagnes, ontwikkeling van websites.
  • Bij het ondersteunen van managers communicatie of het begeleiden en coachen van communicatieprofessionals.

 

Met flexibiliteit en maatwerk bied ik zo nodig in samenwerking met partners een breder pakket van diensten aan. Hiervoor werk ik samen met een netwerk van professionals zodat steeds een passend aanbod gerealiseerd kan worden dat aansluit bij behoeften van opdrachtgevers..

 

Den Boer communicatie werkte o.a. voor gemeenten Druten/Wijchen, RIVM, stichting Kennisnet, Erasmus Universiteit Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Climate Initiative, gemeente Nijmegen, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam, Dienst Justitiële Inrichtingen. NIMAR, het Nederlands Instituut in Marokko, University College Roosevelt, RIVM, gemeenten Wijchen en Druten, Centrum Wiskunde en Informatica, Voorziening Vroegtijdig Aansluiten.